Anunț

 Primăria orașului Cahul iniţiază, începînd cu data de 09.03.2016, procesul de consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la conferirea numelui „Nicolae Botgros” Palatului Culturii din orașul Cahul”

Scopul proiectului aprecierea meritelor ilustrului pămîntean, personalitate marcantă a culturii naționale, violonistul și dirijorul Orchestrei Naționale de muzică populară „Lăutarii”, Cetățean de Onoare al raionului Cahul domnul Nicolae Botgros.      

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu legislaţia în vigoare: Legea R.Moldova nr.435-XVI din  28.12.2006 ,,Privind descentralizarea administrativă”; Legea R.Moldova nr.436-XVI din 28.12.2006 ,,Privind administraţia publică locală”.

Recomandările şi propunerile pe marginea proiectului deciziei Consiliului orășenesc Cahul „Cu privire la conferirea numelui „Nicolae Botgros” Palatului Culturii din orașul Cahul”, care va fi supus procesului de consultare  publică, pot fi expediate pînă pe data de 24 Martie 2016.

la adresa dra Roșanu Elena, specialist comunicare și relații cu publicul al Primăriei orașului Cahul          

pe adresa electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

la numărul de telefon: 0299 2 15 41 

sau pe adresa: or. Cahul, Piața Independenței, 6      

Proiectul deciziei „Cu privire la conferirea numelui „Nicolae Botgros” Palatului Culturii din orașul Cahul” este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei orașului Cahul www.primariacahul.md sau la sediul Primăriei orașului Cahul, situat pe adresa Piața Independenței, 6 -  bir.306.