Anunț

Primăria orașului Cahul iniţiază, începînd cu data de 09.03.2016, procesul de consultare publică a proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea listei  operatorilor de transport și a Programului de transport local”

Scopul proiectului este asigurarea unui sistem eficient de transport în orașul Cahul și identificarea operatorilor de transport care vor deservi rutele din oraș.   

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu legislaţia în vigoare: Legea R.Moldova nr.435-XVI din  28.12.2006 ,,Privind descentralizarea administrativă”; Legea R.Moldova nr.436-XVI din 28.12.2006 ,,Privind administraţia publică locală”; Codul Transporturilor Rutiere, aprobat prin Legea R.Moldova nr.150 din 17.07.2014.

Recomandările şi propunerile pe marginea proiectului deciziei Consiliului orășenesc Cahul cu privire la aprobarea listei operatorilor de transport și a Programului de transport local, care va fi supus procesului de consultare  publică, pot fi expediate pînă pe data de 24 Martie 2016.

la adresa dra Roșanu Elena, specialist comunicare și relații cu publicul al Primăriei orașului Cahul          

pe adresa electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

la numărul de telefon: 0299 2 15 41 

sau pe adresa: or. Cahul, Piața Independenței, 6      

Proiectul deciziei „Cu privire la aprobarea listei  operatorilor de transport și a Programului de transport local” este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei orașului Cahul www.primariacahul.md sau la sediul Primăriei orașului Cahul, situat pe adresa Piața Independenței, 6 -  bir.306.