A N U N Ţ

   Primăria orașului Cahul iniţiază, începînd cu data de 09.03.2016, procesul de consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la transmiterea în folosinţa Întreprinderii Municipale „Piaţa Centrală” Cahul a unui teren pentru amenajarea pieţei de comercializare a legumelor şi fructelor”

   Scopul proiectului este amenajarea pieţei pe teritoriul Parcului Veteranilor (lîngă sifonărie) din cartierul XX (Lapaevca) pentru comercializarea legumelor şi fructelor.        

   Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu legislaţia în vigoare: Legea R.Moldova nr.435-XVI din  28.12.2006 ,,Privind descentralizarea administrativă”; Legea R.Moldova nr.436-XVI din 28.12.2006 ,,Privind administraţia publică locală”.

   Recomandările şi propunerile pe marginea proiectului deciziei Consiliului orășenesc Cahul „Cu privire la transmiterea în folosinţa Întreprinderii Municipale „Piaţa Centrală” Cahul a unui teren pentru amenajarea pieţei de comercializare a legumelor şi fructelor”, care va fi supus procesului de consultare  publică, pot fi expediate pînă pe data de 24 Martie 2016.

la adresa dra Roșanu Elena, specialist comunicare și relații cu publicul al Primăriei orașului Cahul        

pe adresa electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

la numărul de telefon: 0299 2 15 41

sau pe adresa: or. Cahul, Piața Independenței, 6

Proiectul deciziei „Cu privire la transmiterea în folosinţa Întreprinderii Municipale „Piaţa Centrală” Cahul a unui teren pentru amenajarea pieţei de comercializare a legumelor şi fructelor” este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei orașului Cahul www.primariacahul.md sau la sediul Primăriei orașului Cahul, situat pe adresa Piața Independenței, 6 -  bir.306.     

Serviciul comunicare și relații cu publicul al Primăriei orașului Cahul