A N U N Ţ

Primăria orașului Cahul iniţiază, începînd cu data de 09.03.2016, procesul de consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la scoaterea la licitaţie publică pentru vînzare-cumpărare a terenului din intravilanul localităţii”

Scopul proiectului îl reprezintă scoaterea la licitaţie publică pentru vînzare-cumpărare a terenului din intravilanul localităţii .          

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu legislaţia în vigoare: Legea R.Moldova nr.436-XVI din 28.12.2006 ,,Privind administraţia publică locală”; Legea R.Moldova nr.435-XVI din 28.12.2006 „Privind descentralizarea administrativă”; Codul Funciar, aprobat prin Legea R.Moldova nr.828-XII din 25.12.1991, Legea R.Moldova nr.1308-XIII din 25.07.1997 „Privind preţul normativ şi modul de vînzare-cumpărare a pămîntului”.

Recomandările şi propunerile pe marginea proiectului deciziei Consiliului orășenesc Cahul „Cu privire la scoaterea la licitaţie publică pentru vînzare-cumpărare a terenului din intravilanul localităţii”, care va fi supus procesului de consultare  publică, pot fi expediate pînă pe data de 24 Martie 2016.

la adresa dra Roșanu Elena, specialist comunicare și relații cu publicul al Primăriei orașului Cahul          

pe adresa electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

la numărul de telefon: 0299 2 15 41 

sau pe adresa: or. Cahul, Piața Independenței, 6      

Proiectul deciziei „Cu privire la scoaterea la licitaţie publică pentru vînzare-cumpărare a terenului din intravilanul localităţii” este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei orașului Cahul www.primariacahul.md sau la sediul Primăriei orașului Cahul, situat pe adresa Piața Independenței, 6 -  bir.306. 

Serviciul comunicare și relații cu publicul al Primăriei orașului Cahul