A N U N Ţ

Primăria orașului Cahul iniţiază, începînd cu data de 09.03.2016, procesul de consultarea publică a proiectului de decizie „Cu privire la amenajarea Parcului Veteranilor din or.Cahul”

Scopul proiectului îl reprezintă inițierea concursului de elaborare a schiţelor de proiecte pentru amenajarea Parcului Veteranilor din or.Cahul.    

Proiectul de decizie este elaborat în conformitate cu legislaţia în vigoare: Legea R.Moldova nr.436-XVI din 28.12.2006 ,,Privind administraţia publică locală”; Legea R.Moldova nr.435-XVI din 28.12.2006 „Privind descentralizarea administrativă”; Legea R.Moldova nr.163 din 09.07.2010 „Privind autorizarea executării lucrărilor de construcţie”.

Recomandările şi propunerile pe marginea proiectului deciziei Consiliului orășenesc Cahul „Cu privire la amenajarea Parcului Veteranilor din or.Cahul”, care va fi supus procesului de consultare  publică, pot fi expediate pînă pe data de 24 Martie 2016.

la adresa dra Roșanu Elena, specialist comunicare și relații cu publicul al Primăriei orașului Cahul          

pe adresa electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

la numărul de telefon: 0299 2 15 41 

sau pe adresa: or. Cahul, Piața Independenței, 6      

Proiectul deciziei „Cu privire la amenajarea Parcului Veteranilor din or.Cahul” este disponibil pe pagina web oficială a Primăriei orașului Cahul www.primariacahul.md sau la sediul Primăriei orașului Cahul, situat pe adresa Piața Independenței, 6 -  bir.306.      

 Serviciul comunicare și relații cu publicul al Primăriei orașului Cahul