Găsește informația dorită

Potrivit rezultatelor ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al instituției de învățământ extrașcolar - Școala Sportivă nr.2 din mun.Cahul, învingător al concursului este dl Țînțîruc Andrei, cu media finală de concurs – 9,48.

Citește mai mult: Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al instituției de învățământ extrașcolar - Școala Sportivă nr.2 din municipiul Cahul.

Potrivit rezultatelor ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al instituției de învățământ extrașcolar Școala Sportivă nr.1 din mun.Cahul, învingătoral concursului este dl Papana Vladimir, cu media finală de concurs – 10,40.

Citește mai mult: Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al instituției de învățământ extrașcolar - Școala Sportivă nr.1 din municipiul Cahul.

Potrivit rezultatelor ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director al instituției preșcolare Creșa-grădiniță nr.8 ,,Prichindel” din mun.Cahul, învingător al concursului este dna Bogos Angela, cu media finală de concurs – 10,6.

Citește mai mult: Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al instituției de învățământ preșcolar, creșa-grădinița de copii nr.8 ,,Prichindel” din municipiul Cahul.

Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al
instituției de învățământ preșcolar, creșa-grădinița de copii ,,Garofița” din
s.Cotihana, municipiul Cahul.

Potrivit rezultatelor ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director
al instituției preșcolare Creșa-grădiniță ,,Garofița” din s.Cotihana, mun.Cahul,
învingător al concursului este dna Mitioglu Maria, cu media finală de concurs – 12,02.

Pentru mai multe informații CLICK AICI

Citește mai mult: Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al instituției de învățământ preșcolar, creșa-grădinița de copii ,,Garofița” din s.Cotihana, municipiul Cahul.

Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al
instituției de învățământ preșcolar, creșa-grădinița de copii nr.5 ,,Clopoțel” din
municipiul Cahul.
Potrivit rezultatelor ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de director
al instituției preșcolare Creșa-grădiniță nr.5 ,,Clopoțel” din mun.Cahul, învingător al
concursului este dna Pamucciu Tatiana, cu media finală de concurs 10,91.

Pentru mai multe informații CLICK AICI

Citește mai mult: Rezultatele Concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al instituției de învățământ preșcolar, creșa-grădinița de copii nr.5 ,,Clopoțel” din municipiul Cahul

Subcategories

Page 1 of 4